top of page
Skærmbillede 2023-03-27 kl. 16.48.42.png

Annukka Gätje er en Gymnasieelev med en passion for at hjælpe sin mor med hendes skøre ideer.

Processen fra lampe til hjemmeside står Annukka for. Hun tager billeder af lamperne med hjælp fra Sanna, derefter redigere hun billederne, til sidst tilføjer hun dem til hjemmesiden.

OM OS

SANNA & ANNUKKA GÄTJE

Sanna Gätje er en hobby glasdesigner med en passion for upcycling.
 

Sanna er drevet af et ønske om at bruge så få ressourcer som muligt og udforsker mulighederne i genbrug. Hun udfordrer materialerne og deres udtryk hjemme på stuegulvet. Når kasserede produkter og loppefund kombineres i overraskende nye kompositioner, bliver de forvandlet og får et nyt liv i nye sammenhænge.

Sannas interesse for upcycling startede med et "gør det selv" projekt, da hun ville have nogle unikke lamper til egen trappeopgang. Glas var selfølgelig et naturligt valg af materiale, da de kan findes overalt; i mange størrelser, former og farver. I Sannas stue bliver brugte glasfund ændret og forvandlet. En gang imellem bliver glaset også kombineret med andre materialer.

Disse materialer kan være alt fra trægenstande til tuppearware, porcelænsfigurer, messing- og Kobber genstande æggebægre og meget mere...

Da lamperne er hjemmelavet og af genbrugsmaterialer, kan der forkomme revner, uligheder, kalkmærker og andre småskader.

bottom of page